Cen-StatTM - Newson Gale

Elektrostatische aardingsklemmen, kabel en haspels

De scherpe contactpunten van de ATEX/FM gekeurde aardingsklemmen penetreren doorheen coatings en/of vervuiling, voor een optimale verbinding met de aarde.


Cen-Stat AARDINSGKLEMMEN
Hoog kwalitatieve ATEX/FM aardingsklemmen voor een optimale verbinding met het te aarden object. Verschillende uitvoeringen beschikbaar, gebaseerd op de standaard X45 (VEX45 medium duty) of X90 (VESX90 heavy duty).


Cen-Stat AUTOMATISCHE HASPELS
Zeer compacte ATEX/FM aardingshaspels die automatisch oprollen en/of blokkeren. Deze haspels zijn eenvoudig en snel te monteren.


Cen-Stat MANUELE HASPELS
De compacte RVS manuele aardingshaspels hebben geen automatisch oprolmechanisme, en dus ook geen mechanisch zwakke componenten. De betrouwbaarheid verhoogt hierdoor enorm.


Cen-Stat AARDINGSSTATION
Voorziet een mooie opberging van de klemmen, en geeft duidelijk aan waar de aardingspunten zijn. Dit resulteert in een duurzamer en veiliger gebruik.


Cen-Stat HYTREL® AARDKABEL
Specifiek ontworpen voor elektrostatische aardingen, met een verhoogde zichtbaarheid, anti-statische eigenschappen, UV-protectie,...


Cen-Stat POLSBAND AARDING
Om te vermijden dat personen elektrostatisch opladen, kan deze polsband operatoren verbinden met een aarde of andere reeds geaarde onderdelen.


Indien de actuele toestand van de statische aarding ook moet gecontroleerd worden, bieden de Earth-Rite® of Bond-Rite® systemen de oplossing

Earth-Rite®

Aardingscontrole systemen
met visuele indicatie & interlock

Bond-Rite®

Zelfcontrolerende aardingsklemmen
met visuele indicatie

Cen-Stat®

Aardingsklemmen, (spiraal)kabels, haspels en testapparatuur

 

Mobiele oplossingen

Wij leveren een innovatieve reeks mobiele aardingsoplossingen, waaronder een ATEX gepatenteerd aardingssysteem voor montage op vrachtwagens (tankwagens, druk-vacuŘm-wagens,...), een draagbare continu´teitsmeter voor flexibels, en andere accessoires.

Meer info

   
Images - © Copyright Newson Gale Ltd | ATHEX bvba