Bond-Rite® - Newson Gale

Zelfcontrolerende klemmen met LED indicatie

Newson Gale ontwikkelde het unieke Bond-Rite® concept.

De aardingsklem controleert zichzelf Ún het gehele aardingscircuit op een goede ohmse waarde, conform de actuele richtlijnen. Een duidelijke LED meldt de gebruiker de actuele toestand van de statische aarding.


Bond-Rite CLAMP
Een aardingsklem met ge´ntegreerd aardingssysteem verifieert continu de verbinding van de klem met het object, en monitort de staat van de gehele aardingslus.


Bond-Rite REMOTE
Heeft het voordeel dat kleinere klemmen kunnen worden toegepast, en de elektronica zich niet in de klem zelf bevindt, maar in een kastje tegen de muur.


Bond-Rite REMOTE EP
Met dit systeem kunnen er tot 10 individuele aardingsklemmen/lussen gecontroleerd worden met 1 voeding.


Bond-Rite EZ
Zelfcontrolerende equipotentiaalklemmen controleren continu de verbinding tussen 2 objecten.


Indien de actuele toestand van de statische aarding ook gecommuniceerd moet worden naar de rest van de installatie, met behulp van vrijgavecontacten, kiest u best voor Earth-Rite® aardingscontrole van Newson Gale. Voor elke specifieke toepassing werd er binnen deze reeks een vooruitstrevend aardingscontrolesysteem ontwikkeld.

Earth-Rite®

Aardingscontrole systemen
met visuele indicatie & interlock

Bond-Rite®

Zelfcontrolerende aardingsklemmen
met visuele indicatie

Cen-Stat®

Aardingsklemmen, (spiraal)kabels, haspels en testapparatuur

 

Mobiele oplossingen

Wij leveren een innovatieve reeks mobiele aardingsoplossingen, waaronder een ATEX gepatenteerd aardingssysteem voor montage op vrachtwagens (tankwagens, druk-vacuŘm-wagens,...), een draagbare continu´teitsmeter voor flexibels, en andere accessoires.

Meer info

   
Images - © Copyright Newson Gale Ltd | ATHEX bvba